Pleisterwerk

 Pleisterwerk is het glad en strak maken van muren en plafonds met een zeer dunne laag stucwerk. Het grote verschil met raapwerk is dat pleisterwerk bestaat uit een veel dunnere laag stucwerk. Het kan dienen als een afwerking voor muren en plafonds, maar het kan ook dienen als onderlaag voor bijvoorbeeld sierpleister, behang of een saus/verf laag.

Wanneer wordt pleisterwerk toegepast

Pleisterwerk past men toe bij licht beschadigde muren, om zo tot een glad en strak resultaat te komen.

Ook kan pleisterwerk worden gebruikt voot het wegwerken van naden in het plafond, het afwerken van gipsplaten en/of het glad maken van oude sierpleister. 

Dikte van pleisterwerk

Pleisterwerk is zoals eerder aangegeven een dunnere laag dan raapwerk. Van pleisterwerk wordt gesproken als de laag tussen de 1 en 6 millimeter is. 

Stucwerk afwerken Vincent Derksen

Contact

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact voor een project? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier. 

★★★★★
9.5

Zeer tevreden over het werk dat Vincent heeft afgeleverd. Super strak en volledig waterpas. Daarnaast komt hij zijn afspraken na en staat altijd voor je klaar. Nooit meer een andere stucadoor.

D. Quere

★★★★★
10

Vincent heeft 2 klussen bij ons gedaan. Wanden in de woonkamer en keuken Super strak. Werkt schoon en netjes. Als iemand in onze kennisen kring een vakman zoekt, dan kunnen we Vincent aanbevelen. 

fam Roelofs

★★★★★
9.0

Prima vakman, komt zijn afspraken na. Prima resultaat. Volgende klus staat weer ingepland.

N. Akse