Sausklaar

Er bestaat nogal een verwarring over de afwerking en het verschil tussen behangklaar stucwerk en sausklaar stucwerk. Sausklaar stucwerk is gladder door een extra behandeling. Hierdoor is deze stucwerk afwerking geschikt voor muurverf welke gespoten of met kwast/roller kan worden aangebracht. 

Wat is Sausklaar?

Bij sausklaar stucwerk brengen we een extra eindlaag aan die zodanig wordt afgewerkt dat er vrijwel geen onregelmatigheden meer aanwezig zijn. De pleisterlaag die geschikt is voor afwerking met latex muurverf heet sausklaar stucwerk. Eerst maken we uw wand haaks en recht. Na meerdere keren sponsen en afmessen volgt nogmaals het afpleisteren d.m.v. een dunne pleisterlaag om de laatste oneffenheden glad te strijken. Uw sausklare muren zijn nu geschikt voor het handmatig laten sauzen, schilderen, rollen of het laten latexspuiten met muurverf in elke gewenste kleur.

Vincent Derksen zorgt er voor dat het eindresultaat naar wens wordt opgeleverd en houdt hierbij rekening met de afwerking van uw keuze. 

Stucwerk afwerken Vincent Derksen

Contact

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact voor een project? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier. 

★★★★★
9.5

Zeer tevreden over het werk dat Vincent heeft afgeleverd. Super strak en volledig waterpas. Daarnaast komt hij zijn afspraken na en staat altijd voor je klaar. Nooit meer een andere stucadoor.

D. Quere

★★★★★
10

Vincent heeft 2 klussen bij ons gedaan. Wanden in de woonkamer en keuken Super strak. Werkt schoon en netjes. Als iemand in onze kennisen kring een vakman zoekt, dan kunnen we Vincent aanbevelen. 

fam Roelofs

★★★★★
9.0

Prima vakman, komt zijn afspraken na. Prima resultaat. Volgende klus staat weer ingepland.

N. Akse