Traditioneel stucwerk

Traditioneel stucwerk is stucwerk dat op een ambachtelijk manier, met de hand, aangebracht is op wanden en/of plafond. 

Traditioneel Stucwerk is een populaire muur afwerking

Traditioneel stucwerk wil zeggen dat de stuclaag op een ambachtelijke wijze wordt aangebracht op wanden en plafonds. Bij traditioneel stucwerk wordt gebruik gemaakt van gips of cement gebonden materialen. Dit heeft te maken met de ondergrond en de ruimte waar het stucwerk word toegepast. Zo kan traditioneel stucwerk gebruikt worden als afwerking maar ook als onderlaag voor saus werk en tegels of spuitwerk.

Als u een mooie strakke muren of een fraai afgewerkt plafond wilt, dan kiest u voor ons traditionele stucwerk. Het is de basis voor een mooie uitstraling van uw woning en/of werkplek. Goed aangebracht stucwerk vergroot niet alleen uw woongenot, het heeft daarnaast een positieve invloed op de isolatiewaarde en het werkt brandvertragend en vochtwerend. 

Stucadoor is een ambachtsvak

Duizenden jaren geleden werd er al gebruik gemaakt van pleister met materialen uit de natuut. Dit gebeurde vaak met leem, kalk en gips. Het idee achter pleisterwerk is hetzelfde gebleven.  Traditioneel stucwerk is nog steeds voor een groot deel handwerk. Het is een van de meest populaire afwerkingstechnieken om muren en plafonds er fraai en strak uit te laten zien.

Stucwerk afwerken Vincent Derksen

Contact

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact voor een project? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contact formulier. 

★★★★★
9.5

Zeer tevreden over het werk dat Vincent heeft afgeleverd. Super strak en volledig waterpas. Daarnaast komt hij zijn afspraken na en staat altijd voor je klaar. Nooit meer een andere stucadoor.

D. Quere

★★★★★
10

Vincent heeft 2 klussen bij ons gedaan. Wanden in de woonkamer en keuken Super strak. Werkt schoon en netjes. Als iemand in onze kennisen kring een vakman zoekt, dan kunnen we Vincent aanbevelen. 

fam Roelofs

★★★★★
9.0

Prima vakman, komt zijn afspraken na. Prima resultaat. Volgende klus staat weer ingepland.

N. Akse